Loftisolering

Ydelser → Loftisolering

Loftisolering ved renovering og efterisolering

Skal du have udskiftet din loftisolering eller have en efterisolering? Hos Isolatør.dk er vi specialister i isoleringsarbejde ved nybyggeri, tagrenovering og efterisolering. Vi har omkring 20 års erfaring som tømrer, og knap 10 år erfaring som isolatør. Vi laver isoleringsarbejde i Odense, Svendborg og på resten af Fyn for både private og erhverv.

Få en lavere varmeregning med en efterisolering

​Loftet er en af boligens største flader. Derfor vil en ordentlig loftisolering, f.eks. som hulmursisolering på loftet, medføre store besparelse på varmeregningen. Der kan også være krav om efterisolering ved tagrenovering. Isoleringen holder kulden ude, men den kan også holde varmen ude om sommeren. Samtidig sikrer en ordentlig isolering et bedre og sundere indeklima. Vi tilbyder mange forskellige former for bygningsisolering, herunder loftisolering, og vi benytter altid markedets bedste materialer. Vi er bl.a. specialister i papirisolering med papiruld, som kan sprøjtes ud over loftet, hvilket giver den bedste dækning. Rockwool lægges derimod i måtter og har derved vanskeligt ved at komme ud i kroge og kanter. Vi lægger stor vægt på tryghed og kommunikation. Derfor kan du være sikker på, at vi finder den rette løsning når du skal have isoleret dit loft.

Kontakt os og hør mere om loftisolering

​Du er meget velkommen til at høre mere om isolering af loft, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi råder og vejleder om valg af materialer. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en pris. Du kan ringe til os på telefon 21 45 00 10 for at få mere information om loftisolering. Du kan også benytte vores kontaktformular, eller du kan skrive til os på e-mail isolator.dk@gmail.com.

Kontakt os

Få et tilbud på Loftisolering

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find en isolatør, der passer til netop dig og din opgave

Hos Isolatør.dk er vi stolte af vores sponsorater og priser:

Kontakt​oplysninger

​Isolatør.dk​

Vårøvej 26, 5700 Svendborg

Telefon: 21 45 00 10

Om ​firmaet

Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for Isolatør.dk. Vi har mange års erfaring inden for isolering. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og modtage et uforpligtende tilbud.