Sugeisolering

Ydelser → Sugeisolering

Sugeisolering ved udskiftning af gammel isolering

​Overvejer du muligheden forsugeisolering? Hos Isolatør.dk har vi stor erfaring med isoleringsarbejde ved renoveringsopgaver. Vi har snart 20 års erfaring som tømrer, og dertil kommer knap 10 år som isolatør. Vi isolerer og efterisolerer for både private og erhverv.

Vi suger den gamle isolering ud og sprøjter den nye ind

​Isolering holder ikke evigt og slet ikke i ældre huse. Den kan blive ødelagt af mår og rotter, ligesom den kan blive ødelagt af fugt, vand og skimmel. Den kan også være utidssvarende. Resultatet kan blive kuldebroer, dårligt indeklima og en høj varmeregning.

Fordelen ved sugeisolering er, hvis der for eksempel er tale om en hulmur, at vi ganske enkelt suger den gamle isolering ud gennem nogle huller. Derefter sprøjter vi den nye ind. Det kan for eksempel være papirisolering. Den trænger ind i alle kroge og hjørner, og dermed minimerer du omfanget af kuldebroer. Vi råder og vejleder gerne om valg af isoleringsmaterialer. Vi lægger stor vægt på kommunikation og tryghed i hele forløbet.

Kontakt os for at få et tilbud for en ny isolering

​Du er altid velkommen til at få mere at vide om sugeisolering og efterisolering. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi samtidig råder og vejleder. Vi sender efterfølgende et uforpligtende tilbud på opgaven. Ring gerne til os på telefon 21 45 00 10 for at få mere at vide. Du kan også benytte vores kontaktformular, eller du kan skrive til os på e-mail isolator.dk@gmail.com.

Kontakt os

Få et tilbud på Sugeisolering

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find en isolatør, der passer til netop dig og din opgave

Hos Isolatør.dk er vi stolte af vores sponsorater og priser:

Kontakt​oplysninger

​Isolatør.dk​

Vårøvej 26, 5700 Svendborg

Telefon: 21 45 00 10

Om ​firmaet

Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for Isolatør.dk. Vi har mange års erfaring inden for isolering. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og modtage et uforpligtende tilbud.