Papirisolering

Ydelser → Papirisolering

Professionel papirisolering​

Effektiv isolering med papiruld

Papiruld er fremtidens isoleringsmateriale og rigtig godt til efterisolering. Sammenlignet med andre materialer, er papirisolering et yderst effektivt materiale, som giver god lyd- og varmeisolering. Isolatør.dk V/ Jesper Foged har mange års erfaring som tømrer og isolatør, og udfører papirisolering i Odense, Svendborg og på resten af Fyn for private og erhverv.

De fleste ældre boliger er isoleret med bl.a. rockuld. Lagt i måtter vil rockuld ikke komme helt ud i kroge og kanter. Ved isolering med papir bliver papiruld blæst i f.eks. hulmure eller ud over loftet. Det giver en langt bedre dækning i de yderste kroge, hvilket dermed giver bedre varmeisolering og i sidste ende på til en 25 % mindre varmeregning.

Hvad er papiruld?

Ved at benytte papirisolering er belastningen på miljøet minimal. Papiruld til isolering produceres af gamle aviser, som ellers ville være i overskud. Det betyder, at når avisen er læst og kasseret, bliver den pakket i en papirballe, som derefter forvandles til et effektivt isoleringsmateriale. Papirisolering består ikke bare af papir. Isoleringsmaterialet bliver grundigt behandlet, hvilket giver en lang række fordele. Det holder som oftest i hele husets levetid. Papiruld er et miljøvenligt produkt, som giver et bedre indeklima og er lyddæmpende samt brandhæmmende.

Papiruldsisolering er nemt, hurtigt og billigt

Papiruldsisolering er nemt og hurtigt at blæse ind. Uanset om det gælder loftisolering eller hulmursisolering vil være træfsikre metoder sikre den absolut bedst mulige isolering. På kort sigt er isolering med papiruld ikke den billigste isoleringsløsning du kan vælge, men på lidt længere sigt kan du, i det samlede regnskab, spare langt mere end ved konventionelle løsninger.

Få en god pris på papirisolering

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om priser og muligheder inden for papirisolering. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Kontakt os

Få et tilbud på Papirisolering

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find en isolatør, der passer til netop dig og din opgave

Hos Isolatør.dk er vi stolte af vores sponsorater og priser:

Kontakt​oplysninger

​Isolatør.dk​

Vårøvej 26, 5700 Svendborg

Telefon: 21 45 00 10

Om ​firmaet

Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for Isolatør.dk. Vi har mange års erfaring inden for isolering. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og modtage et uforpligtende tilbud.