Isolering med papiruld udføres

Papiruld er fremtidens isoleringsmateriale og rigtig godt til efterisolering. Sammenlignet med andre materialer er papirisolering et yderst effektivt materiale, som giver effektiv lyd- og varmeisolering. Vi har mange års erfaring som tømrer og isolatør og udfører isolering i Odense, Svendborg og på resten af Fyn for private og erhverv.

De fleste ældre boliger er isoleret med blandt andet rockuld. Lagt i måtter vil rockuld ikke komme helt ud i kroge og kanter. Ved papirisolering bliver papiruld blæst ind i f.eks. hulmure eller ud over loftet. Det giver en langt bedre dækning i de yderste kroge, hvilket dermed giver bedre varmeisolering og i sidste ende op til en 25 procent mindre varmeregning.

Hvad er papiruld?

Ved at isolere med papirisolering er belastningen på miljøet minimal. Papirisolering produceres af gamle aviser, som ellers ville være i overskud. Det betyder, at når avisen er læst og kasseret, bliver den pakket i en papirballe, som derefter forvandles til et effektivt isoleringsmateriale.

Papirisolering består ikke bare af papir. Isoleringsmaterialet bliver grundigt behandlet, hvilket giver en lang række fordele, som holder i hele husets levetid. Papiruld er et miljøvenligt produkt, som giver et bedre indeklima og er lyddæmpende og brandhæmmende.

NEMT, HURTIGT OG BILLIGT

Isolering med papiruld er nemt og hurtigt at blæse ind. Uanset om det gælder loftisolering eller hulmursisolering vil vores træfsikre metoder sikre den absolut bedst mulige isolering. På kort sigt er isolering med papiruld ikke den billigste isoleringsløsning du kan vælge, men på lidt længere sigt kan du i det samlede regnskab spare langt mere end ved konventionelle løsninger.

Få et uforpligtende tilbud på isolering med papiruld

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere eller have en pris på din opgave. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan kontakte os på telefon 21 45 00 10 eller på e-mail isolator.dk@gmail.com for at få mere information om loftisolering. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vi giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Isolatør.dk på Facebook

kontakt os

​Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for isolatør.dk. Vi har mange års erfaring indenfor isolering.