Wetspray-isolering

Ydelser → Wetspray-isolering

Wetspray-isolering af krybekælder og hulmur​

Vi har over 10 års erfaring

Overvejer du at isolere med Wetspray? Hos Isolatør.dk V/ Jesper Foged isolerer vi med Wetspray i forbindelse med nybyggeri og renovering. Det er bl.a. velegnet til isolering af krybekælder og hulmur. Vi har over 10 års erfaring med isoleringsarbejde, og endnu flere års erfaring med tømrerarbejde. Vi arbejder for både private og erhverv i Odense, Svendborg og på resten af Fyn.

Isolering med papiruld eller flamingokugler

Wetspray-isolering af krybekælder eller andet består af papiruld eller flamingokugler, der blandes med vand og lim, idet det sprøjtes ind. Isoleringen bliver blæst ind gennem et specielt mundstykke, således det kommer til at ligge helt tæt. Limen gør, at isoleringen bliver klistret fast til konstruktionen. Det forhindrer, at der opstår samlinger, og dermed undgår du kuldebroer.

Isoleringen minder om almindelig papirisolering, men den særlige lim gør, at den kan sprayes på lodrette og vandrette flader. Dermed er det også muligt at isolere, selvom der ikke er store tilgangsforhold. Vi benytter ofte papiruld, men vi kan også bruge flamingokugler. Flamingo er f.eks. velegnet til isolering af krybekælder med en lav højde.

Vil du have en pris på isolering af krybekælder?

Du er altid velkommen til at høre mere om Wetspray-isolering af krybekælder eller hulmur, herunder de forskellige priser og muligheder. Du skal bare kontakte os. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede isoleringsopgave.

Kontakt os

Få et tilbud på Wetspray-isolering

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find en isolatør, der passer til netop dig og din opgave

Hos Isolatør.dk er vi stolte af vores sponsorater og priser:

Kontakt​oplysninger

​Isolatør.dk​

Vårøvej 26, 5700 Svendborg

Telefon: 21 45 00 10

Om ​firmaet

Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for Isolatør.dk. Vi har mange års erfaring inden for isolering. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og modtage et uforpligtende tilbud.