Hulmursisolering ved nybyggeri og renovering

Overvejer du at få en hulmursisolering? Hos Isolatør.dk har vi speciale i isoleringsarbejde som fx hulmursisolering ved nybyggeri og renovering. Vi har knap 20 års erfaring som tømrer og 10 år som isolatør, og vi arbejder for både private og erhverv.

Få et bedre indeklima og en lavere varmeregning

​En ordentlig hulmursisolering giver en stor besparelse på varmeregningen. Den holder kulden ude og varmen inde. Omvendt holder den varmen ude om sommeren. Isoleringen hindrer fugt på væggene og giver et bedre og sundere indeklima. Mange ældre huse har ingen hulmursisolering, men den kan også være ødelagt af alt fra mus til fugt.

Vi tilbyder en lang række forskellige former for bygningsisolering, hvor vi anvender markedets bedste materialer. Vi kan blandt andet efterisolere med papirisolering. Det er særligt ideelt til isolering af hulmure, fordi det bliver blæst ind. Dermed minimerer du kuldebroerne.

Vi lægger altid stor vægt på tryghed og kommunikation, således du kan være sikker på at få den rette løsning.

Få et uforpligtende isoleringstilbud i dag

​Kontakt os gerne for at høre mere om, hvis vi tilbyder, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på isolering af din hulmur. Vi kommer også gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi samtidig giver råd og vejledning om de forskellige løsninger og materialer.

Du kan ringe til os på telefon 21 45 00 10 for at aftale det videre forløb. Du kan også bruge kontaktformularen, eller skrive til e-mail isolator.dk@gmail.com.

Vi giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Isolatør.dk på Facebook

kontakt os

​Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for isolatør.dk. Vi har mange års erfaring indenfor isolering.