Topanmeldt på anmeld-haandvaerker.dk 

  Certificeret isolatør

 10 års erfaring​

​Vi er altid klar til at hjælpe -  ring:21 45 00 10 eller skriv: isolator.dk@gmail.com

Loftisolering ved renovering og efterisolering

Skal du have udskiftet din loftisolering eller have en efterisolering? Hos Isolatør.dk er vi specialister i isoleringsarbejde ved nybyggeri, tagrenovering og efterisolering. Vi har omkring 20 års erfaring som tømrer, og knap 10 år erfaring som isolatør, og vi arbejder for både private og erhverv.

Få en lavere varmeregning med en efterisolering

​Loftet er en af boligens største flader. Derfor vil en ordentlig hulmursisolering medføre store besparelse på varmeregningen. Der kan også være krav om efterisolering ved tagrenovering. Isoleringen holder kulden ude, men den kan også holde varmen ude om sommeren. Samtidig sikrer en ordentlig isolering et bedre og sundere indeklima.

Vi tilbyder mange forskellige former for bygningsisolering, og vi benytter altid markedets bedste materialer. Vi er bl.a. specialister i papirisolering, som kan sprøjtes ud over loftet, hvilket giver den bedste dækning. Rockwool lægges derimod i måtter og har derved vanskeligt ved at komme ud i kroge og kanter. Vi lægger stor vægt på tryghed og kommunikation. Derfor kan du være sikker på, at vi finder den rette løsning.

Kontakt os for at få et uforpligtende isoleringstilbud

​Du er meget velkommen til at høre mere om efterisolering af lofter, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi råder og vejleder om valg af materialer. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 21 45 00 10 for at få mere information. Du kan også benytte vores kontaktformular, eller du kan skrive til os på e-mail isolator.dk@gmail.com.

Vi giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Isolatør.dk på Facebook

kontakt os

​Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for isolatør.dk. Vi har mange års erfaring indenfor isolering.