papirisolering

Efterisolering med papirisolering

Papirisolering er fremtidens isoleringsmateriale. Sammenlignet med andre materialer er papirisolering et yderst effektivt materiale, som giver effektiv lyd- og varmeisolering.

Papiruld fylder helt ud

De fleste ældre boliger er isoleret med blandt andet rockuld. Lagt i måtter vil rockuld ikke komme helt ud i kroge og kanter. Papirisolering bliver blæst ind i f.eks. hulmure eller ud over lofter. Det giver en langt bedre dækning i de yderste kroge, hvilket dermed giver bedre varmeisolering og i sidste ende op til 25 procent mindre varmeregninger.

Viden forvandles til varme

Ved at isolere med papirisolering er belastningen på miljøet minimal. Papirisolering produceres af gamle aviser, som ellers ville være i overskud. Det betyder, at når avisen er læst og kasseret, bliver den pakket i en papirballe, som derefter forvandles til et effektivt isoleringsmateriale.

Tryghed med papirisolering

Papirisolering består ikke bare af papir. Isoleringsmaterialet bliver grundigt behandlet, hvilket giver en lang række fordele, som holder i hele husets levetid:

Nemt, hurtigt og billigt

Isolering med papirisolering er nemt og hurtigt at blæse ind. Uanset om det gælder isolering af loft eller hulrum vil vores træfsikre metoder sikre den absolut bedst mulige isolering. På kort sigt er papirisolering ikke den billigste isoleringsløsning du kan vælge, men på lidt længere sigt kan du i det samlede regnskab spare langt mere end ved konventionelle løsninger. 

Vi giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Isolatør.dk på Facebook

kontakt os

​Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for isolatør.dk. Vi har mange års erfaring indenfor isolering.