​Wetspray-isolering af hulmure og krybekældre

Overvejer du at isolere med Wetspray? Hos Isolatør.dk isolerer vi med Wetspray i forbindelse med nybyggeri og renovering. Det er velegnet til isolering af hulmure og krybekældre. Vi har over 10 års erfaring med isoleringsarbejde og endnu flere års erfaring med tømrerarbejde. Vi arbejder for både private og erhverv.

Isolering med enten papiruld eller flamingokugler

Wetspray-isolering består af papiruld eller flamingokugler, der blandes med vand og lim, idet det sprøjtes ind i for eksempel hulmuren. Isoleringen bliver blæst ind gennem et specielt mundstykke, således det kommer til at ligge helt tæt.

Limen gør, at isoleringen bliver klistret fast til konstruktionen. Det forhindrer, at der opstår samlinger, og dermed undgår du kuldebroer.

Isoleringen minder om almindelig papirisolering, men den særlige lim gør, at den kan sprayes på lodrette og vandrette flader. Dermed er det også muligt at isolere, selvom der ikke er store tilgangsforhold.

Vi benytter ofte papiruld, men vi kan også bruge flamingokugler. Flamingo er for eksempel velegnet i en krybekælder med en lav højde.

Kontakt os for at få et tilbud på isolering

Du er velkommen til at høre mere om Wetspray med papiruld eller flamingokugler, herunder de forskellige priser og muligheder. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en isoleringsopgave.

Du kan ringe på telefon 21 45 00 10 for at høre nærmere eller for at få et tilbud. Du kan også bruge vores kontaktformular, eller du kan skrive til e-mail isolator.dk@gmail.com.

Vi giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Isolatør.dk på Facebook

kontakt os

​Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for isolatør.dk. Vi har mange års erfaring indenfor isolering.